Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en daarnaast ook bedankt dat jullie onze mogelijkheden willen bekijken. En die zijn legio. Van een walking dinner met live muziek, een compleet buffet of een smaakvol diner. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld. Dus daag ons ook zeker uit voor iets nieuws. We nodigen jullie graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Onderstaand worden al verschillende mogelijkheden weergegeven.

Het team van de Ploccos Horeca Groep (Steak’m, Jan&Jan en Plok) verwelkomt u graag.
Wij wensen jullie alvast een onvergetelijke bruiloft toe.


Dineren in iedere vorm – Trouwfeest

Partycentrum Plok beschikt over een zeer professionele keuken met creatieve uitvoeringen. Willen jullie met een intieme kring genieten van een walking dinner, of voor een groot gezelschap een compleet buffet samenstellen. De mogelijkheden zijn legio. Een greep uit onze mogelijkheden vindt u onder deze link, maar graag overleggen wij met u alle wensen. Enkele voorstellen:

  • Koud & Warm buffet
  • Stoere barbecue experience
  • A la carte dineren
  • Proeverijen diner aan tafel
  • Walking dinner

Receptie – Trouwfeest

Partycentrum Plok beschikt over 7 diverse ruimtes om een receptie in te organiseren. Bij mooi weer heeft u uiteraard de mogelijkheid op het grote terras plaats te nemen. Voor de culinaire invulling kunt u denken aan koffie en thee met Naked cake, cheesecakes of floortjes/appelmeisjes of een uitgebreide borrel met warme en koude garnituren. Voor iedere samenstelling zijn all-in arrangementen mogelijk. The Sky is the Limit. 

hart


Feestavond / middag – Trouwfeest

Van een bruisend knalfeest tot een intieme avond met de aankleding naar uw wens. Alles is mogelijk! Neem alvast een kijkje tussen onze bestaande feestarrangementen of daag ons uit met jullie eigen ideeën.


Overige invulling – Trouwfeest

Bij Partycentrum Plok vindt u in iedere feestruimte een muziekinstallatie, waarmee sfeervolle achtergrondmuziek wordt verzorgd. Voor ieder gezelschap een geschikte setlist. Daarnaast  kunnen diverse bands, duo’s en DJ’s uw feest muzikaal ondersteunen of knallend laten verlopen! Laat uw wensen aan ons horen en ontvangen passend advies. Ook denken wij graag mee met aanvullingen als een videozuil of spetterende entree-acts.  

taartbuffet

13439140_1094941637246249_1762411403180435488_n

dinner-in-the-park-bovenaf

waterkannen