Maak jullie bruiloft onvergetelijk!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij zorgen graag voor een prachtige dag.

Van een walking dinner met live muziek, een compleet buffet tot een smaakvol diner, het is allemaal mogelijk. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld. Dus daag ons ook zeker uit voor iets nieuws! We nodigen jullie graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Scroll naar beneden om alvast wat mogelijkheden te bekijken en contact op te nemen.

Benieuwd wat voor bruiloften al bij Plok hebben plaatsgevonden?
Bekijk de impressies in het fotoalbum!

 

 

 


Dineren in iedere vorm – Trouwfeest

Partycentrum Plok beschikt over een zeer professionele keuken met creatieve uitvoeringen. Willen jullie met een intieme kring genieten van een walking dinner of voor een groot gezelschap een compleet buffet samenstellen? Het kan allemaal! 

Enkele voorstellen:


Receptie 

Partycentrum Plok beschikt over zeven diverse ruimtes om een receptie in te organiseren. Bij mooi weer heeft u uiteraard de mogelijkheid om op het grote terras plaats te nemen. Voor de culinaire invulling kunt u denken aan koffie en thee met Naked cake, cheesecakes, Floortjes, appelmeisjes of een uitgebreide borrel met warme en koude garnituren. Voor iedere samenstelling zijn all-in arrangementen mogelijk. 

 


Feestavond of -middag 

Van een bruisend knalfeest tot een intieme avond met aankleding naar wens.  Alles is mogelijk! Neem alvast een kijkje tussen onze bestaande feestarrangementen of daag ons uit met eigen ideeën.


Overige invulling

Bij Partycentrum Plok is er in iedere feestruimte een muziekinstallatie, waarmee sfeervolle achtergrondmuziek wordt verzorgd. Daarnaast  kunnen diverse bands, duo’s en DJ’s uw feest muzikaal ondersteunen of knallend laten verlopen! Laat uw wensen aan ons horen en ontvang een passend advies. Ook denken wij graag mee over aanvullingen als een videozuil of spetterende entree-acts.  

Neem contact op om uw trouwfeest samen te stellen.