Partycentrum Plok is de ideale locatie voor leuke activiteiten. U kunt kiezen uit meer dan 20 activiteiten voor jong en oud, als onderdeel van uw familiefeest, bedrijfsfeest, dagje uit of gewoon als los onderdeel.

Activiteiten voor Jong en Oud

Activiteiten voor jong en oud zijn bijvoorbeeld Klumpkesgolf, Oud-Hollandse Spelen, Superspelen en Wereld spelen.

Excursies

Wilt u meer ontdekken over het boeren leven? Met de bekende ‘Plokkewagen’ wordt u vervoerd naar bijvoorbeeld de Struisvogelboerderij, de eeuwenoude Martinusmolen of een hypermoderne veehouderij met ‘Hippe Koeien’, er gaat een wereld open!

Hippe Koeien

 

Buiten activiteiten

Vanwege onze vrije ligging zijn er ook voldoende mogelijkheden buiten. Allereerst staat Partycentrum Plok bekend om de eerste recreatiegolfbaan van Gelderland. Onze op 12-holes Schots Golfbaan wordt gespeeld met echt clubs, putters en softballs.
Ook Boogschieten, Levend Tafelvoetbal, Steppen of Klootschieten op omliggende landwegen zijn ontzettend leuk voor grote en kleine groepen.

Actie

Ben je op zoek naar meer actie? Dan is Paintball, Sumoworstelen of Boogschieten wellicht iets voor jou!

Feestavond

Als onderdeel van een feestavond of middag bieden wij onder andere Elektronische dartbanen, Casino met professionele croupiers of de bekende Karaoke, compleet met beamer en meer dan 200 clips.
Daarnaast beschikken wij over een spectaculaire ‘Ik Hou van Holland’ show met quizmaster, tribune en compleet decor! Zeer geschikt als avond activiteit voor grote groepen.

 

Meer weten over activiteiten bij plok?

Neem dan contact met ons op!