Wij bieden de volgende workshops aan:

 


Herman Brood Workshop

Leer de schilderstechnieken van Herman Brood! 

In deze 2,5 uur durende workshop maakt u uw eigen Herman Brood schilderij. Er is zeer creatieve begeleiding aanwezig die u leert hoe de technieken moeten worden toegepast. De opbouw van het schilderij wordt vooraf, stap voor stap doorgenomen. Ook zal worden verteld over het gebruik van alle materialen die Herman Brood gebruikte.

 Samen maken we een prachtig ‘Brood’ schilderij!

Tijdsduur

2,5 uur

Minimaal aantal deelnemers

15

Prijs

€25,00 p.p. –  inclusief alle materialen en begeleiding

HERMAN BROOD WORKSHOP AANVRAGEN

Lekker genieten na deze creatieve activiteit?

Wilt u deze Herman Brood workshop combineren met een ‘Brood’buffet? Of toch liever met een barbecue?
Neem gerust contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden.

IMG_0272

IMG_0273

IMG_0275


Lama’s workshop

Improvisatietheater zoals bij de Lama’s

De Lama’s: wie kent ze niet? Improvisatietheater pur sang en deze mannen maken er een waar feest van! Hilarisch om te zien natuurlijk, maar nog veel leuker om zelf te doen met een groep vrienden, buren of collega’s, tijdens een bedrijfsuitje of groepsfeest. Assertiviteit, humor, spontaniteit en ongetemde creativiteit; het beste komt in u naar boven tijdens deze lachwekkende workshop.

‘Theatersport’, dat is de ware naam van het improvisatietheater van De Lama’s. En ‘sport’ mag het zeker heten. Scherpte en alertheid voeren de boventoon en dan is er nog die overdadige buikspiertraining: je zult regelmatig plat gaan van het lachen.

Spelenderwijs leren jullie dat improviseren helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Na wat warming-ups en oefeningen met de hele groep is het tijd voor de echte scènes die jullie van de Lama’s kennen. Nieuw talent wordt ontdekt, en mocht het talent onverhoopt toch niet zo groot zijn, dan hebben jullie zeker een gezellige en leerzame middag beleefd.

Tijdsduur

1,5 tot 2 uur

Prijs

€12,50 p.p.

 

DE LAMA’S WORKSHOP AANVRAGEN

 

De Lama;s