Barbecue Experience 4

Nieuw bij de Plok: barbecueën, zoals het bedoeld is, met unieke producten, meer aandacht en optimale beleving.


Plok verzorgt een barbecue met heerlijke verse vissoorten, vegetarische grill-gerechten, minimaal twee unieke vleesgerechten, oerbrood van de grill met guacamole, knoflooksaus, kruidenboter en traditionele paella. Daarnaast enkele moestuin salades; hiermee sla je twee vliegen in een klap; overheerlijk en supergezond. En bovendien weer wat anders dan de geijkte gerechten.

Onze barbecue masters begeleiden u bij het garen van enkele klassiekers van het varken en rund, onderstaande vleessoorten bereiden vergt nou eenmaal skills. Wat kunt u verwachten?

  • Bavette; ultra-mals stukje uit de vang van de Black Angus, in kruidige marinade. De bavette gaat in zijn geheel op de grill.
  • Roastbeef; ingestreken met kruidenmengsel en bestreken met marinade, vervolgens urenlang langzaam gegaard in de oven. Samen met u verzorgen we het knapperige korstje. Dit is een mager spierdeel van het rund.
  • Gegrilde procureur: gesneden uit de nek en veruit het lekkerste varkensdeel. Met behoudt van alle sappen wordt hij gegrild en verschijnt zijdezacht op uw bord.
  • Pork chops: langzaam gegaarde rib karbonade, trancheren, grillen en genieten!
  • Verse vis; verrassend lekker en seizoensgebonden vis van onze huisleverancier Wennekes.

Mogelijk vanaf 40 personen.  Prijs € 23,50 p.p.


Naar wens kunt u de ‘BBQ Experience’  uitbreiden met een voorgerecht of nagerecht vanaf de barbecue, bijvoorbeeld:

  • Voorgerecht: een salade met gegrilde groentes en kipfilet
  • Dessert: Gegrilde banaan met gesmolten chocolade en ijs.

 In overleg zijn en nog vele voorgerechten en desserts van de grill mogelijk.

Wij werken met pure en eerlijke producten. Zodat wij zeker weten dat een dier een goed leven heeft gehad, dat een boer krijgt waar hij recht op heeft en dat het milieu daar waar het kan bespaard blijft.

Barbecue Experience 3